Mythic Maiden

De naam van deze speelautomaat klinkt erg mysterieus. En dat is het ook. Het spel speelt zich namelijk af op een zolder, waar je op zoek gaat naar oude schatten. Misschien heb je wel geluk en vind je iets dat heel veel geld oplevert. Netent probeert de zoektocht namelijk zo leuk mogelijk voor je te maken. Het is dan ook geen doorsnee zolder waar je op zoek gaat. Je zou eerder kunnen zeggen dat het een zolder is van een heel oud huis waar heel veel skeletten in de kast zitten. Zet je dus maar schrap, want je weet nooit wat je hier tegen kunt komen. Dat maakt het natuurlijk wel extra spannend.

Belangrijke informatie Mythic Maiden

Het RTP van deze gokkast is 96,6%. Dit is gemiddeld, vooral voor een NetEnt spel, waarbij de waarden hoger liggen dan bij veel concurrenten. Er zijn 30 winlijnen, waardoor je vanaf 30 cent per ronde al kans maakt op een prijs. Het hoogste dat je per ronde kunt inzetten is trouwens €150. Je kunt hier maximaal 600.000 munten mee winnen. Met de laagste muntwaarde van 1 cent betekent dit een winst van €6.000 en met de hoogste muntwaarde verdien je met Mythic Maiden maximaal €300.000 per ronde. Dit is erg veel geld voor de inzet die erbij hoort. Je kunt kiezen uit 10 levels van 1 t/m 10.

Mythic Maiden symbolen

Het hoogst uitbetalende symbool is direct een mysterie. Ondanks dat het eruit ziet als een hoofd van een man met rastahaar, kan het ook een mystieke pop zijn. Hierop volgt een skelet, een boek met hand eromheen, een spin een een kist. De laagbetalende symbolen bestaan uit oude kaarsen in de vormen van een A, K, Q, J en 10 van een kaartspel. Ten slotte zijn er ook nog scatter en wildsymbolen in het spel. Deze zijn erg mysterieus en zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel komt te zitten.

Mythic Maiden spelregels

Het wildsymbool is een maan die in een skelet verandert. Niet voor de tere zieltjes dus. Het levert wel iets leuks op. Als er namelijk een wild voorkomt in een winnende lijn, dan ontvang je een multiplier van x3. Het is dus niet uitsluitend een joker. Daarnaast is er ook een mysterieus scatter symbool in het spel. Krijg je er 3 of meer tegelijk in het spel? Dan win je 10 tot 30 free spins. Tijdens deze free spins kun je nog meer free spins winnen. Ook wordt er een ijzeren man geopend die een multiplier tot x10 weergeeft of tot 2 extra free spins. Deze bonus is dus erg lucratief.

Mythic Maiden conclusie

Als je van mysterie houdt, dan is dit zeker een spel voor jou. Ik heb het persoonlijk vaak gespeeld toen ik net begon met spelen. Vooral de multipliers vond ik erg leuk, omdat die vaak voorkwamen. En deze helpen je natuurlijk de hoofdprijs in de wacht te slepen. Dit is mij helaas nog niet gelukt, maar ik heb toch wel aardig wat prijzen weten te winnen met dit spel. Ik kan het dus zeker aanbevelen aan de speler die net begint. Maar ook aan de speler die voor de hoofdprijs gaat. Zoals ik al eerder zei, kun je hier namelijk mooie prijzen winnen. Met een klein beetje geluk aan jouw kant.