Go Bananas

Deze speelautomaat van, jawel!, NetEnt is al in 2014 gelanceerd maar nog steeds mateloos populair. Dit komt misschien wel vanwege het feit dat de naam een dubbele betekenis heeft. Go Bananas kan namelijk betekenen dat je even lekker gek doet, maar in dit spel heeft het een meer letterlijke betekenis. Het draait hier namelijk grotendeels om apen en bananen. Dit maakt dat het een erg vrolijke speelautomaat is. Ideaal dus om even lekker tot rust te komen na een drukke dag. Ik kan alleen niet garanderen dat je tijdens het spelen niet ineens een onverklaarbare trek in bananen krijgt.

Belangrijke informatie Go Bananas

Je kunt op Go Bananas minimaal 20 cent en maximaal €200 per ronde inzetten. Dat is een fors verschil en kan uitgelegd worden door de 10 wedniveaus. Ook kun je uit verschillende muntwaarden kiezen die van 1 cent tot €1 per munt lopen. Je hebt vast al begrepen dat er 20 winlijnen in het spel zijn. Hier zet je altijd op in. Ze lopen trouwens uitsluitend van links naar rechts. Al beïnvloedt dit je winkansen absoluut niet. Het RTP is namelijk 96,91%, en dat is gemiddeld voor een gokkast vandaag de dag.

Go Bananas symbolen

Er zijn vijf verschillende apen in het spel, waarover later meer. Nu ga ik het hebben over de hoog uitbetalende symbolen. Deze bestaat uit een diamant in apenhanden, een totem-aap, een stapel bankbiljetten met een aap eromheen, twee trommels met een aap erop afgebeeld en een bananensplit. Nee, niet het televisieprogramma. De laagbetalende symbolen bestaan uit een sinaasappel, een ananas, een kokosnoot, een citroen en een perzik. Al deze symbolen zijn afgebeeld in een Hawaï sfeertje. Natuurlijk kan ook de banaan niet ontbreken. Dit is dan ook het wildsymbool.

Go Bananas spelregels

Het wildsymbool vervangt als een echte joker alle andere symbolen in het spel. Het zorgt voor de hoogst mogelijke winst op een winlijn, maar wordt alleen geactiveerd door de wild monkey symbolen. Hier zijn er vijf van in het spel. Als eerste de wild gorilla. Verschijnt deze, dan veranderen 5 symbolen in een wild. Met de oerang-oetan veranderen er maar 4 symbolen in een wild. De baviaan en de langur leveren beide 3 wildsymbolen op en het spookdier levert twee wildsymbolen op. Dus hoe groter de aap, hoe meer bananen hij oplevert en dat pakt voor jou heel gunstig uit.

Go Bananas conclusie

Deze gokkast heeft vele goede kanten, maar ook enkele negatieve. Laat ik maar beginnen bij het negatieve. Dat is dat het spel geen free spins aanbiedt. Ook is er geen andere bonus aanwezig. De enige extra feature bestaat uit de apen die je banenen brengen. Al is dit natuurlijk wel meteen heel leuk. Het is dan ook een erg vrolijk en kleurrijk spel. De animaties zijn ook erg mooi vormgegeven. Als je van de apenheul houdt of hield dan is dit zeker een aanrader. Maar ook als je van warme oorden met tropische vruchten houdt. Het spel is ook vrij simpel, waardoor het ideaal is voor de beginner. De meeste NetEnt spellen werken op eenzelfde soort manier en als je er eentje doorhebt, dan kun je ze eigenlijk allemaal wel spelen. En dat gebeurt al vrij snel. Je hoeft alleen maar plezier te maken en binnen no time heb je misschien wel genoeg geluk om een mooie prijs in de wacht te slepen.