Ghost Pirates

Het lijkt misschien een ietwat aparte combinatie, maar NetEnt weet er wat van te maken. Niet dat ik iets anders zou verwachten van deze gigant op de markt van online speelautomaten. Geesten zijn namelijk altijd een interessant onderwerp en piraten ook. Daarnaast is NetEnt gewoon een meester in het creëeren van verhalen waar je aan deel wilt nemen. Ghost Pirates is niet anders. Misschien waan je je geen geest in dit spel, maar je kunt je vast en zeker een piraat wanen. Vooral als je een mooie prijs in de wacht weet te slepen.

Belangrijke informatie Ghost Pirates

Aangezien deze gokkast net iets anders is dan anders, is het RTP ook iets afwijkend. Dit ligt namelijk tussen de 95,2 en de 96,88%. Het hangt helemaal af van het aantal manieren om te winnen waar je voor kiest. Hoe lager je kiest, hoe lager het RTP en andersom. Je hebt hiervoor 5 keuzes, waaronder 3, 9, 27, 81 en 243 manieren om te winnen. Ook kun je kiezen voor 5 wedniveaus van 1 t/m 5. De muntwaarde loopt ook hier van 1 cent tot 50 cent per munt. Al met al zet je minimaal 1 cent en maximaal €62,50 per ronde in. Dit is dus een erg toegankelijk spel zonder al te hoge inzetten.

Ghost Pirates symbolen

De vier hoofdrolspelers uit Ghost Pirates, betalen de hoogste winst uit. Dit belooft wat, want hun namen zijn Peggy Rotten (Rotte Peggy), One-eyed Ed (Eénogige Ed), Mad Monkey (Gekke Aap) en Polly. De laatste lijkt een vooralsnog redelijk normale papegaai. Een dier dat onmisbaar is voor een piraat. De laag uitbetalende symbolen bestaan uit dubbele geweren, een bierflesdopje, een landkaart, een kruik, een kanon en een anker. Ook vind je in dit spel wildwymbolen en scatter symbolen. Wellicht helpt het scattersymbool je om de grote schat te vinden en de hoofdprijs in de wacht te slepen.

Ghost Pirates spelregels

Het spel wordt als volgt gespeeld; de middelste rij is altijd actief en dat geldt ook voor de eerste rol. Kies je dus voor 1 munt, dan heb je 3 winkansen. Deze worden per extra munten een rol opgeschoven waardoor je steeds meer winkansen hebt. Het wildsymbool is een piraat die echt alle andere symbolen vervangt in de hoop jou een winst op te leveren. Er is ook een scatter symbool actief dat je een bescheiden winst en een aantal free spins oplevert als je er minimaal 3 op rij weet te verkrijgen. Er is wel een verschil. Als je namelijk het hoogste aantal winmogelijkheden hebt gekozen win je meer free spins; namelijk 15 tot 25 in plaats van 10 tot 20 bij alle andere winmogelijkheden.

Ghost Pirates conclusie

Dit spel is uitermate geschikt voor beginnende spelers. Niet alleen zijn de inzetten laag, de spelregeld zijn ook vrij eenvoudig. Dit is ideaal om bekend te raken met de spellen van NetEnt. En natuurlijk is het thema ook erg spannend. Peggy Rotten zou je namelijk in een donker steegje liever niet tegenkomen, maar in dit spel levert ze juist een mooie winst op. Hoe slechter het personage, hoe beter je winst zou je bijna denken. Met uitzondering van de schatkist natuurlijk. Want daar zit de echte grote winst. Bij de free spins. Maar ook tijdens de normale rondes kun je een leuk bedrag in de wacht slepen.