Dragon Island

Op deze gokkast kom je geen helden tegen om tegen te vechten, of arme vrouwen om te bevrijden. In plaats daarvan zul je jezelf terugvinden op een eiland vol met draken in alle maten en vormen. Waterdraken, vuurspuwende draken en hagedisachtige draken werken samen om jou te helpen in jouw zoektocht naar de schat. Als je tenminste durft. Deze speelautomaat is gemaakt door NetEnt, waardoor je verzekerd bent van een spannende spelervaring. Hier staat de grootste online gokkastenprovider ter wereld namelijk om bekend. Laat je dus meevoeren in het verhaal en laat alle andere zorgen even van je afglijden.

Belangrijke informatie Dragon Island gokkast

De belangrijkse informatie bestaat natuurlijk uit wat er te winnen valt. En dat zit, zoals bij alle andere NetEnt spellen, wel goed bij Dragon Island gokkast online. Het RTP bedraagt maar liefst 96,7% en de hoofdprijs bestaat uit 2.500 munten. Hiervoor kun je minimaal 15 cent en maximaal €75 inzetten. Je zet standaard in op de 15 winlijnen die het spel rijk is. Daarnaast kun je kiezen tussen de 1 en 10 munten per lijn en 1 t/m 50 cent per munt. Je kunt dus rustig beginnen, maar ook gelijk hoog inzetten voor de winst.

Dragon Island symbolen

Zoals je wel kunt raden spelen draken een grote rol in dit spel. Dit geldt ook voor de symbolen. Deze bestaan uit 5 soorten draken; de gele, de bruine, de groene, de blauwe en de paarse. De laag betalende symbolen bestaan uit de A, K, Q, J en 10 uit een kaartspel. Ook zijn er free spins en golden wilds in het spel. Deze bestaat uit afbeeldingen die geheel in de stijl van het spel zijn vormgegeven. Als je niet oppast, dan denk je straks echt dat je je op een echt drakeneiland bevind. De achtergrond laat je in ieder geval een aantal mooie vulkanen zien, omringd door veel water. Even zit je op je eigen eiland, waar je een mooie prijs in de wacht kunt slepen.

Dragon Island gokautomaat spelregels

Je kunt zelf kiezen hoe je wilt spelen; ga je voor veilig in de standaardmodus of kies je voor win both ways? De laatste optie kost meer geld, maar kan ook meer opleveren. Ook heb je hier kans om de golden wild tegen te komen. Deze werkt niet alleen als joker, maar levert je ook een multiplier van 2x tot 8x op. Combineer dit met de win both ways optie en je kunt een serieus bedrag tegemoet zien. Maar ook in de gewone modus zijn er genoeg opties. Allereerst is er een wild in de vorm van een silveren draak. Ook vind je hier een scattersymbool, deze is een afbeelding van een uitbarstende vulkaan. Zie je hier meer dan 3 van in het scherm, dan win je 10 tot 30 free spins, inclusief multiplier. Tijdens deze free spins wordt er een expanded wild geactiveerd, die je nog meer winsten kan opleveren.

Dragon Island conclusie

Dit is een erg spannend spel dat goed is voor beginners en voor ervaren spelers. Dat is vooral te danken aan het feit dat je in twee modussen kunt spelen. Zo kun je rustig beginnen, maar ook direct proberen de hoogste winst te behalen. Het spel is hoe dan ook spannend, met een eiland zoals je het nooit eerder hebt gezien; vol met draken en plezier.